نسل جوان ایران

فنی مهندسی کامپیوترنرم افزار نرم افزار

تحقیق درباره آشنایی با شبکه های کامپيوتری

ارسال کننده : جناب آقای محمد حسن رحیمی
سطح فعالیت : ناشر
ایمیل : mohammadhassan1384[@]gmail.com
تاریخ ارسال : ۱۰ تیر ۱۳۹۷
دفعات بازدید : 426
زبان نوشتاری : فارسی
تعداد صفحه : 22
فرمت فایل : word
حجم فایل : 113kb

قیمت فایل : 5,000 تومان
خرید فایل

امتیاز مثبت : 0
امتیاز منفی : 0

محل سفارش تبلیغات شما
محل سفارش تبلیغات شما

در شبکه­های Peer-To-Peer، يک کامپيوتر می­تواند هم بصورت سرويس­دهنده و هم بصورت سرويس­گيرنده ايفای وظيفه نمايد

يک شبکه شامل مجموعه­ای از دستگاهها (کامپيوتر، چاپگر و ...) بوده که با استفاده از يک روش ارتباطی (کابل، امواج راديوئی، ماهواره) و به منظور اشتراک منابع فيزيکی (چاپگر) و اشتراک منابع منطقی (فايل) به يکديگر متصل می­گردند. شبکه­ها می­توانند با يکديگر نيز مرتبط شده و شامل زير شبکه­هائی باشند.

شبکه­های کامپيوتری را بر اساس مولفه­های متفاوتی تقسيم بندی می­نمايند. در ادامه به برخی از متداولترين تقسيم­بندی های موجود اشاره می­گردد .

کامپيوترهای موجود در شبکه را با توجه به نوع وظايف مربوطه به دو گروه عمده: سرويس­دهندگان (Servers) و يا سرويس­گيرندگان (Clients) تقسيم می­نمايند. کامپيوترهائی در شبکه که برای ساير کامپيوترها سرويس ها و خدماتی را ارائه می نمايند، سرويس­دهنده ناميده می­گردند. کامپيوترهائی که از خدمات و سرويس­های ارائه شده توسط سرويس­دهندگان استفاده می کنند، سرويس گيرنده ناميده می­شوند. در شبکه­های Client-Server، يک کامپيوتر در شبکه نمی­تواند هم به عنوان سرويس­دهنده و هم به عنوان سرويس­گيرنده، ايفای وظيفه نمايد.


تفسيم بندمعايب توپولوژیی شبکه ها,تقسيم بندی بر اساس نوع وظايف,تقسيم بندی بر اساس توپولوژی,BUS,مزايای توپولوژیBUS,توپولوژی,مزايای توپولوژی,توپولوژی,مزايای توپولوژیRING,معايب توپولوژیRING,

قسيم بندی بر اساس حوزه جغرافی تحت پوشش,کابل در شبکه ,کواکسيال,آموزش تصویری نصب ویندوزXP

 

 

 

 

  • دو کامپيوتر شخصی. يک شبکه می­تواند شامل چند صد کامپيوتر باشد. حداقل يکی از کامپيوترها می­بايست به عنوان سرويس­دهنده مشخص گردد. (در صورتی که شبکه از نوع Client-Server باشد). سرويس­دهنده، کامپيوتری است که هسته اساسی سيستم عامل بر روی آن نصب خواهد شد.
  • يک عدد کارت شبکه (NIC) برای هر دستگاه. کارت شبکه نظير کارت­هائی است که برای مودم و صدا در کامپيوتر استفاده می­گردد. کارت شبکه مسئول دريافت، انتقال، سازماندهی و ذخيره­سازی موقت اطلاعات در طول شبکه است. به منظور انجام وظايف فوق کارت­های شبکه دارای پردازنده، حافظه و گذرگاه اختصاصی خود هستند.
برای این فایل تا کنون نظری ارسال نشده است

برای ارسال نظر باید عضو سایت باشید

تعداد کاراکتر مجاز:

برچسب های مرتبط


فهرست کتابخانه نسل جوان ایران

نویسندگان برتر و فعال نسل جوان ایران

تاییدیه های سایت


درگاه بانک ملت

شبکه های اجتماعی نسل جوان ایران


فن آوری های روز دنیا


آرشیو فن آوری های روز دنیا

جدیدترین اخبار سایت


پایگاه خبری نسل جوان ایران