مقاله اختلالات خواندن
ارسال کننده : سرکار خانم مینا امین
سطح فعالیت : مدیر ارشد
ایمیل : m.amin00139[@]gmail.com
تاریخ ارسال : ۱۹ اسفند ۱۳۹۳
دفعات بازدید : 2086
زبان نوشتاری : فارسی
تعداد صفحه : 70
فرمت فایل : word, pdf
حجم فایل : 83 کیلو بایت
قیمت فایل : 20,000 تومان
خرید فایل
امتیاز مثبت : 1
امتیاز منفی : 0


در این مقاله عوامل اختلال خواندن در دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفته است. یکی از اختلال های یادگیری شایع در بین دانش آموزان پایه دوم ، اختلال در خواندن است. اینکه چرا برخی از افراد به این اختلال مبتلا می شوند، دلایل زیادی دارد که به آن پرداخته شده است.
در ارزیابی مسایل موجود مدارس ما از لحاظ فقر، مسائل مربوطه به والدین، اختلال های یادگیری ، ثابت شده است که ضعف و نارسایی در خواندن یکی از عوامل مهم این گرفتاری است.
بنابراین ، خواندن مهارتی است که در دنیای امروز، هم ضروری است و هم اساسی و بخصوص به همین دلیل است که معلمان کودکان ناتوان در یادگیری بایستی اطلاعات بسیار وسیعی در اموزش خواندن داشته باشند.
تشخیص زودهنگام مشکل ، ناکامیهای دانش اموزان نارسا خوان را کاهش می دهد و معلمان باید در زمینه مناسب برای این دانش آموزان بوجود بیاورند تا آنها هم بتوانند به راحتی مشکلات را کنار بگذارند و با سعی و تلاش در درسها موفق شوند.
مقدمه
تعریف نارسا خوانی ( دیسلکسی ، خوانش پریشی)
خصوصیات و ویژگیها
طبقه بندی اختلالات خواندن اختلالات خواندن
عوامل موثر بر اختلال خواندن
انواع اختلالات خواندن
..
...
....
اختلال یادگیری تقریباً در 5 تا 10 جمعیت فراوانی دارد. حدود نیمی از اختلال های یادگیری در حوزه های اختلال خواندن طبقه بندی می شوند، در بیشتر موارد شروع اختلال یادگیری در فاصله زمانی پیش از دبستان تا کلاس دوم مشخص می شود. شروع پیش از کلاس اول معمولاً نشانگر نوعی تأخیر رشدی در زبان، تأخیر در یادگیری مفاهیم جدید در خانه، یا تأخیر در عملکرد، در مقایسه با همسالان پیش دبستانی و مهد کودکی است. شروع در اوایل ورود به مدرسه معمولاً به شکل نمره های پایین، یادگیری ضعیف معلوم می شود. در این زمان در بسیاری از موارد مربوط به اختلال خواندن می باشد. تشخیص اختلال یادگیری در سال های قبل از ورود به مدرسه بسیار کار دشواری است. معمولا مشکلات یادگیری با درمان بهبود می یابند ولی در بسیاری مشکل با شدت کمتر تا بزرگسالی ادامه می یابد. میزان بروز این اختلال خواندن در پسران 3 برابر بیشتر از دختران می باشد.